Stamford Bridge

Min sista fotbollsarena att besöka under det här Englandsäventyret blev Chelsea FCs Stamford Bridge, så passande att få se serieledarna på hemmaplan, det borde betyda propagandaspel och mycket sång från fansen..


Eller hur? Den klart sämsta matchen hittills, på alla sätt. Portsmouth försökte inte ens spela fotboll, även om jag förstår dem, så hade antagligen jag lagt upp det hela också om jag varit dem. Chelsea var fruktansvärt loja och tråkiga. Hade inte klantarslet i Pompeys backlinje försökt sig på en idiotbrytning och istället orsakade straff till Chelsea hade matchen slutat oavgjord. Jag kunde inte se hur Chelsea skulle få in en boll till i Pompeys mål..

Och fansen sen, herregud...De sjöng lite lätt när Chelsea gjorde 1-0 och även faktiskt när Pompey kvitterade, fast då var det väl för att visa Pompey-klacken att det minsann var Chelseas hemmaplan, annars var de rent bedrövliga...nästan synd att jag inte åkte och kollade på Spurs- ManCity istället, men jag hade ju inte varit till Stamford Bridge innan så..

Nåväl, här följer som vanligt lite fler bilder.En sak som jag iaf måste plussa för är själva arenan, trots att jag satt högt upp bakom hörnflaggan hade jag väldigt bra sikt..synd att utsikten inte gav någon vidare underhållning..dessutom sjöng de Bajen va namnet innan matchen, om än med lite annorlunda text..Så, bra arena, skitfotboll..dyrt också 50 pund kostade min plats..min lite sura inställning kan också bero på att jag var tokförkyld när jag var där, men jag var ju tvungen att åka dit. Av de PL-lag som fanns i min närhet i England hann jag med att se sex stycken..det blev bara Arsenal som inte fick njuta av mitt besök..och det för att jag inte hade lust att bli medlem bara för att köpa en biljett..

Nåväl, jag lär åka tillbaks till England fler gånger i livet och se fler matcher, nu hittar jag dessutom till ett gäng av arenorna..


Craven CottageVi gör väl ett nytt försök med det här inlägget då..en vecka efter att jag var på matchen..
Första matchen på Craven Cottage och Fulham FC..

Nu kommer jag inte ihåg vad jag verkligen skrev eller nåt..så vi kör bara på med bilder..Ja, korten på Themsen är tagna precis innan jag kliver upp på Riverside Stand..passande namn på en läktare..Lite fler bilder..Craven Cottage som helhet var en fantastisk arena, med det enda minuset att den helt saknar storbildsskärm..läget slår ju allt..alldeles vid Themsen..dessutom vann Fulham..kan tycka att det är lite märkligt att trots att Fulham hade sådana skadeproblem på anfallarna platsade inte Elm ens på bänken..Nu är det bara en arena kvar att presentera innan min tid i England är all..önskar jag hade haft tre månader till här..jag har ju knappt upplevt London...

Loftus RoadSå kom till slut lördagen när jag äntligen skulle besöka Loftus Road och se Queens Park Rangers spela, ett av de lagen som jag verkligen vill gilla...här följer bilder (precis som vanligt då..)

Ett gäng bilder. Satt precis bredvid press- och hedersläktaren..så mitt i det går utan att vara en rynkig gammal gubbe med en 25-årig blondin vid min sida..

Jag sa att jag verkligen ville gilla QPR..då slår de till med resultatet nedan..Boros första seger någonsin på Loftus Road och man kan väl vara snäll och säga att de nu fått revansch för 5-0 förlusten för 11 år sedan..För att förlänga pinan slog tydligen coachen ner en av sina spelare efter förlustmatchen mot Watford i måndags..kan man annat än älska en sån här klubb?


Pride Park StadiumI know, jag suger på uppdatering..här är iaf lite bilder från förra helgen då jag tog tåget två timmar upp till Derby för matchen Derby County FC vs Reading. Tyvärr så spelar de ju inte längre på Baseball Ground, så jag fick inte riktigt de gamla Cloughie-vibbarna, trots att sonen coachar laget nu (om jag ska tro bänkgrannarna så är han rubbish)..
Deras bäste målskytt är också rubbish..helt jävla värdelös helt enkelt, så i slutändan lyckades han så klart göra segermålet, de sista 10 minuterna var rent plågsamma, trots att Reading var en man mindre efter att en Reading-mupp försökt sparka av benen av Fredde Stoor så var det som att se Bajen försöka försvara en ledning..krampaktigt, nervöst och jag satt på läktaren med hjärtat i halsgropen. Faktiskt första matchen som jag engagerat mig lite rent känslomässigt..kändes att det saknats, å andra sidan är det skönt att bara kunna njuta av matcherna..

Här kommer som vanligt lite bilder..


Jag säger ju det, skitsnygga gatuskyltar i England. Lite närbilder från utsidan och så en positionsbild..


Lite bilder på uppvärmningen. Readings maskot firades ner från taken, Även Derbys gjorde det, men på andra sidan stadion. Dags för kick off, längst till vänster av de vit-tröjade spelarna står Fredrik Stoor..


Robbie Savage försöker övertyga domaren om att attacken på Paul Dickov borde rendera i ett hårdare straff.
Actionbild. Fredrik Stoor linkar av efter attacken mot honom..Så, då var det här inlägget till slut klart..tur det, imorgon blir det mer fotboll, i London denna gång (det blir London i övermorgon också..jag kommer inte få tid att köpa julklappar..)..
Enda som är synd är att Stoor inte kom ut från spelaringången när jag stod där och häckade..hade varit häftigt med ett kort tillsammans med honom..


RSS 2.0