Bicester VillageI söndags, vilket ni även hade fått reda på om mitt internet hade fungerat, tog jag mig till slut ut till outleten Bicester Village även när den var öppen. Så gjorde ungefär hela London också, det var smockat med folk, vilket kanske inte är det jag helst av allt utsätter mig för nykter.
Men, jag tog mig dit, jag strosade runt lite, köpte mig något att äta och insåg att det må vara betydligt billigare att handla dessa märkeskläder här än i London eller Sthlm, men det är fortfarande en shitload av pengar som ska pungas ut för att få sig ett plagg..
Jaja, kvalitet och blablabla...jag är iofs övertygad om att det kommer sluta med att jag bränner hela skatteåterbäringen här..på typ två plagg från Tommy hilfiger, Gucci, Diesel eller något annat märke..

Så, Jerker du var där i ett par timmar, handlade du verkligen ingenting?
Klart jag gjorde, jag hittade en sak som jag direkt insåg att jag inte kunde leva utan, en måste-sak, och som ni kan se gjorde jag nästan en vinst på den:


John Hartson, hade inte han blivit skadad och den där norska sopan Lund-någonting (ihop med Drillo som tränare) ersatt honom hade Wimbledon aldrig åkt ur Premier League och kanske, kanske de inte hade flyttat till Milton Keynes..nu hade jag tänkt att se Wimbledon AFC medan jag är här, men vi får se hur det blir med det..

På vägen hem i söndags passade jag på att gå förbi fotbollsarenan *host* också. Maken till ojämn plan har jag nog inte sett sedan jag själv spelade korpfotboll på Gamla Storbyplan..på sportfältet spelades en dammatch, jag är lite osäker, men jag tror att det var Bicesters damer som endast hade 7 utespelare. De var naturligtvis chanslösa, även om de hade den klart bästa spelaren. Hon var nog den enda som kunde hantera bollen någorlunda, jag tror att deras målis var sämre än en kon placerad mitt i..jag gick innan andra halvlek började..


Finally, the rese-blogg everyone has been asking about..

Så då..
Dags för en reseblogg. Vad jag förstått så är ALLA intresserad över hur jag har det, vad jag gör nu när jag flytt landet (nope, inte gjort någon på smällen, riskerar inte fängelse för något) och tillfälligt bosatt mig i den vackra ölens och de flödande kvinnornas rike..

First up, staden/byn jag bor i är Bicester. Helt okej, när jag berätta om min hemby eller om skogen stirrar de bara på mig..närheten till London är väl det som gör staden egentligen. En timme med tåg och man kan ströva på Londons gator..

Det kommer bilder så småningom..måste ladda upp dem bara och jag har en uppkoppling från helvete hemmavid. Inte direkt bredband, känns som gamla tiders telefonmodem..
Vad jag har är en Blackberry, den är inte bara en mobil, den är även mitt modem..
Det positiva är att jag får träning enligt nedan..


Ikväll blir det pub på riktigt. Vi ska avtacka HR-vikarien, det finns de som tänkt försöka supa mig under bordet..I'm up to the challenge!

Ta di daa


RSS 2.0